"Sad smo stariji, sad smo pametniji, imamo više iskustva, došli smo do drugačije tačke u životu, imamo decu i moramo da budemo svesni svega toga", kaže Dženifer Lopez o svojoj novoj - staroj ljubavi sa Benom Aflekom.

U velikom intervjuu koji je dala za magazin "Pipl" latino zvezda je konačno otvorila dušu i priznala koliko jako voli zgodnog glumca. Prema njenim rečima, pratila ga je izdaleka, gledala kako se menja i sad je ponosna na njega. Tvrdi da je oduvek znala da će on biti takva ličnost, muškarac i otac i da je oduvek želela da takav i postane.

Za njihov raskid o kojem je brujao čitav svet 2003. godine, okrivljeni su mediji i ogroman pritisak koji je trpeo popularni par. Sada Džej Lo i Ben to neće dozvoliti. "Bili smo tako naivni, sve smo pokazivali u našoj vezi", kaže svetska zvezda. "Sad ne želimo da se to dogodi."

dzenifer lopez ben aflek
Profimedia 

Dženifer priznaje da nije jednostavno početi vezu skoro dvadeset godina kasniije, kad su tu sad i deca. Ipak, ona veruje da ljubav pobeđuje sve.  

"Treba biti otvoren, pun ljubavi", kaže lepotica. "Ne treba čuvati svoj ego, već prihvatati sve dobro i uvek tražiti pozitivnu stranu.  Bajke postoje, samo ne teku sve u pravoj liniji - to je ono što uči i svoju decu, otkrila je Dženi.

Izvor. Lepa&Srećna