Emina Jahović godinama je marljivo radila na svojoj karijeri da bi postala ono što je danas. Počela je rano da zarađuje - pre nego što se otisnula u muzičke vode vodila je vremensku prognozu na novopazarskoj televiziji i radiju i tog perioda se rado seća. 

"Rado se sećam tinejdžerskih dana. Uživala sam tokom tog perioda koji sam provela radeći na televiziji i na radiju. Tada sam prvi put pokazala svoju kreativnu slobodu, koja me je kasnije i navela da krenem putem muzike i javnog života - rekla je Emina za "Kurir".

Nakon toga se latila mikrofona, a uspeh je postigla već s prvim albumom. Odnedavno je pokrenula novi biznis i pronašla se u bjuti svetu, a priznaje da je bila i veoma teška za saradnike. Ipak, pandemija koronavirusa nagnala ju je da razmisli o svojim postupcima.

"Prošle godine sam se teško izborila sa koronom, bolest me je učinila jačom ženom, ali i boljim čovekom. Smanjila sam krug prijatelja, postala mudrija, saosećajnija, osoba koja ima razumevanja za druge. Ljubaznija sam prema ljudima i trudim se da se stavim u njihov položaj. Ranije sam otpuštala saradnike samo ako me popreko pogledaju, ali sada to više ne radim. Naučila sam da kontrolišem svoj ego", rekla je za "Informer" Emina,

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna