Nevena Vukes je upravo objavila da se porodila 19. februara i na svet donela dečaka! Lepa srpska glumica, koju pamtimo po ulogama u TV serijama "Vojna akademija" i "Švindleri", gradi ne samo karijeru već i dom, sopstvenim rukama.

Naime, ona je s mužem Markom morala da napusti kuću u Mariji Bistrici zbog zemljotresa pre dve godine, a njih dvoje su zahvalni što su dobili kontejner od kojeg su, trudom i radom, uspeli da naprave kućicu pogodnu za život. 

"Kada smo videli šta se desilo ostalima, shvatili smo da treba da budemo srećni što smo dobili taj kontejner", rekla je Nevena u emisiji TV lica, kao sav normalan svet. Kako dodaje njen muž, pokazalo se da uopšte nije važna veličina prostora u kojem žive i da je mnogo važnije što su zajedno. Sada su svoju zahvalnost pokazali na najlepši način, jer je njihov prvenac dobio ime Teodor.

porodila se nevena vukes
Instagram / nevena.vukes 

Ovo ime, inače, potiče iz grčkog jezika - "Theodoros" je nastao od reči theos (Bog) + doron (dar) u značenju "dar božiji". Upravo to je napisala i glumica danas, jednom jedinom porukom: "Bogu hvala na ovom daru."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna