Pevačica Marija Šerifović važi za javnu ličnost koja svima može u lice da kaže sve, ma koliko neprijatno bilo. Čini se emotivno nedodirljivom, međutim, ona priznaje da je u biti  sasvim drugačija - veoma ranjiva i da svoje borbe vodi daleko od očiju javnosti. Takođe, već gotovo dve decenije posećuje psihoteraputa što smatra delom mentalne higijene.

"Imam svog terapeuta već 19 godina jer je važno održavati mentalno zdravlje. To što živimo u Srbiji gde je tabu tema odlazak kod terapeuta jer vas tada svrstavaju u lude, to je fuj stav. Imam svoju doktorku, a možda je ona kriva što nekima idem na živce više, nekima manje, ali ja je ne bih menjala nikada", rekla je Marija za "Alo" i otkrila da dosta stvari može da je poljulja.

"Može dosta toga da me poljulja, ljudi me doživljavaju kao bezobraznu, bahatu, drsku, nevaspitanu, ali nisam takva! Samo sam brzopleta, nemam živaca i ne volim spore ljude. Ranjiva sam i emotivna, možda sam emotivnija od svakog koga poznajem, ali mi je lakše da stvari koje me dovedu u takvo stanje procesuiram sama, bez igde ikoga", iskrena je bila pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna