Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić stavili su tačku na petogodišnju ljubavnu vezu. Mnoge je odluka da se rastanu iznenadila, posebno jer su nedavno otpočeli zajednički život u luksuznom stanu.

Kao razlog su naveli razdvojenost i nisu davali dalje izjave na ovu temu. Anastasija se iselila iz stana u kom je živela s Đorđem i vratila se u porodičnu vilu na Dedinju. Komšije su o Cecinoj ćerki imali reči hvale i dok je živela u njihovoj zgradi, a i sada kada više ne dele adresu.

 "Video sam Anastasiju u subotu, došla je predveče da pokupi neke stvari iz stana. Mislim da je dosad sve uspela da preseli. Žao nam je što je otišla odavde, bili su lep par. Tek što se uselila, a već se iseljava. Donela je mnogo stvari, ni ona se nije nadala da će se romansa završiti tako brzo. Dugo su uređivali stan, ali eto... Ipak, delovala mi je sasvim u redu, nije bila tužna. Brzo je sve završila, dva-tri puta se penjala gore-dole sa nekim kutijama. Sa njom je bila i drugarica. Dole kod garaže čekao je vozač", ispričao je komšija nekadašnjeg para za Kurir.

Anastasija, čini se, ne tuguje što je i pokazala duhovitim video snimkom koji je objavila na Instagramu.

Anastasija Raznatovic instagram/raznatovicanastasija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna