Kan je ove godine, definitivno, prikazao najlepši "crveni tepih" do sada! Željne glamura i spektakla, slavne žene su prošetale odevene kao vile, princeze, stilizovani leptiri, male sirene...

Tamara Kalinić, srpska modna influenserka, bila je sigurno među najlepšima a sve je oduševila toaletom Tonija Vorda, krojenoj u formi obične slip haljine ali od materijala koji se ne zaboravlja. Upravo je reč o tanušnom muslinu na kojem je izveden rad šljokicama u vidu ribljih krljušti a dve somotske mašne na ramenima daju umirujući kontraefekat i sveden izgled. Uprkos nedavnoj nevolji, Tamara je izgledala fantastično!

Za vilinski svet koji "pršti" od glamura poput zlatnog starog Holivuda ali poseduje i ubitačni šmek avangarde 21. veka zaslužni su kreatori poput Vorda, ali i Žorža Hobejke, kao i modnog dvojca Nikol i Felicije. Oni kreiraju za moderne žene koje su pune samopouzdanja i mogu da iznesu sve te slojeve muslina, pikselizovane kristale, fragmentirane dekoltee, lepezaste rukave i 3D "krila" od inovativnih tkanina.

Kako su izgledale nezaboravne, najlepše haljine Kana, pogledate u galeriji slika!

Profimedia Kreatori su u Kanu imali najbolje manekenke na pisti - nezaboravne haljine su iznele uz puno stila!

Izvor: Lepa&Srećna