Suprugu najboljeg tenisera današnjice, Jelenu Đoković, imamo priliku da vidimo u raznim izdanjima – od krajnje običnih do veoma glamuroznih. Kako god, Jelena se uvek pridržava pravila "manje je više" - nikada je nećemo videti s mnogo šminke na licu ili upadljivim asesoarom.

Iako se njen stil, prirodno, menjao tokom godina, od nekih stvari nikada ne odustaje: farmerke, ležerne košulje i patike. Na izložbi Expo 2020 u Dubaiju, gde je zajedno s Novakom u ime Fondacije "Novak Đoković" predstavila inovativan pristup obrazovanju i ranom razvoju dece, pojavili su se stilski usklađeni. U krem-belim tonovima, a Jelena je ponela mokasine koje važe za sinonim ležerne elegancije.

Dok su prošlih godina mokasine bile u senci nešto modernije, atraktivnije obuće, ovog proleća se vraćaju na velika vrata U svoje kolekcije uvrstili su ih brojni brendovi, a mogu se pronaći i po pristupačnim cenama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna