"Srećan rođendan mojoj najvećoj ljubavi, srećan rođendan mojoj snazi, mom sidru, mom malom zaštitniku, mom bezuslovnom, mom svemu... "

Ovim rečima je Emina Jahović čestitala rođendan sinu Javuzu koji danas puni 10 godina. Pevačica je napravila malo slavlje u njihovom domu, a dečak je snimljen kako sa drugarima uživa u rođendanskoj torti. Igrom slučaja, trenutno je u medijima mnogo aktuelniji Javuzov otac, Mustafa Sandal. On je objavio da se verio, a izabranica je gotovo dve decenije mlađa Melis Sutsurup.

Ovo nije iznenađenje, jer su u vezi već tri godine, ali je "tajming", u najmanju ruku, neobičan ako se ima u vidu rođendan Mustafinog sina.

emina jahovic i sin javuz
Instagram / yaemina 

Da podsetimo, Melisin rođendan će imati potpuno drugačiji tretman, jer će samo par dana posle njega biti i svadba koju su budući mladenci najavili. Melis i on su se već zahvalili na Instagramu na brojnim čestitkama, ali o dečjem rođendanu i malom Javuzu kod njih - ni reči!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna