Obožavaoci Zorice Marković su vrlo zabrinuti, jer je pevačica hospitalizovana zbog srčanih tegoba. Folkerka je obavila da joj je urađen i test na korona  virus i da je on, na sreću, negativan.

Sutra je "dan odluke" za nju, jer će lekari pokušati da otkriju uzrok aritmijama koje je muče. Naime, ona je pre 15 godina operisana i tada su joj bili ugrađeni stentovi. "Pazila sam se koliko sam mogla, posle 15 godina došlo je vreme da se nešto popravi, a šta je, videćemo", rekla je pevačica. Ona kaže da se pazila sve vreme, nije preležala koronu.

"Potpuno sam se učaurila, nigde me nije bilo, baš sam se čuvala i usedela", kaže Zorica. "Sve ove godine nisam imala nikakav problem i za sada sigurno znam da operacije neće biti, a da li će biti neki manji zahvat, to još ne znam", obasnila je. Ona je u istoj bolnici gde je svojevremeno i operisana, na Dedinju. "Obratila sam se lekarima na vreme, oni će uraditi sve da mi produže život, a ja sam svoje odradila.

Treba da se pronađe uzrok tim aritmijama. Biću neko vreme u bolnici, dok se sve ne ispita detaljno. Imam dobar tim stručnjaka oko sebe, u sigurnim sam rukama, to je najbitnije, rekla je.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna