Stariji sin Duleta i Marine Savić, Uroš, razveo se posle 12 godina braka. Od Tijane se razveo pre tri meseca sporazumno, a ostali su u odličnim odnosima. Oni se, za raziliku od Mirke i Vujadina, nisu eksponirali u javnosti, a godinama su važili za jedan od najskladnijih parova.

Međutim, u poslednjih godinu dana zajednica nije funkcionisala, pa su rešili da se rastanu, piše Kurir. Tijana razvod nije želela da komentariše za medije ali je jednom prilikom istakla koliko je srećna zbog odnosa koji ima sa svekrom i svekrvom.

"Zahvalna sam na višku energije koji imam. Tako da uspevam sve da postignem. Dosta nam pomažu i Uroševi roditelji, tako da se kombinujemo, i bez njih bi sve ovo bilo neizvodljivo. Da sam birala takvog svekra i svekrvu, ne bih ih bolje našla. Zahvalna sam Bogu na tome, zaista. Mi super funkcionišemo, a oni su uvek tu kad treba, da nam pomognu, da nam se nađu. Marina i Dule se ne mešaju u moj odnos sa Urošem i trude se da nam uvek izađu u susret. U Srbiji je retkost da se roditelji ne mešaju u život svoje dece, ali eto mi smo imali mnogo sreće", rekla je za jedan domaći medij.

"Obe su sjajne. Ne mogu ih razdvojim. Cenim i jednu i drugu. Nikada se svojoj deci nisam mešao u život u tom smislu niti imam nameru. Obe su mi podarile unuke koje obožavam i sa kojima supruga i ja uživamo", rekao je na "Kurir televiziji" legendarni fudbaler.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna