Vujadin Savić i njegova izabranica Mirka Vasiljević zbog prirode posla često su medijski eksponirani. Fudbaler i glumica rado govore i o privatnom životu, šale se na račun svadbe koju već godinama bezuspešno pokušavaju da organizuju, a koju će zbog dolaska četvrtog deteta morati da odlože za još koju godinu.

I Vujadinovi roditelji, Dule i Marina Savić, su takođe javne ličnosti i često se pojavljuju u medijima. Međutim, njihov stariji sin Uroš svoj život, za razliku od brata, ne voli da deli s javnošću.

Ona je već deset godina u srećom braku sa Tijanom sa kojom ima ćerku Lenu. Uroševa supruga je voditeljka,a jednom prilikom je istakla koliko je srećna zbog odnosa koji ima sa svekrom i svekrvom.

"Zahvalna sam na višku energije koji imam. Tako da uspevam sve da postignem. Dosta nam pomažu i Uroševi roditelji, tako da se kombinujemo, i bez njih bi sve ovo bilo neizvodljivo. Da sam birala takvog svekra i svekrvu, ne bih ih bolje našla. Zahvalna sam Bogu na tome, zaista. Mi super funkcionišemo, a oni su uvek tu kad treba, da nam pomognu, da nam se nađu. Marina i Dule se ne mešaju u moj odnos sa Urošem i trude se da nam uvek izađu u susret. U Srbiji je retkost da se roditelji ne mešaju u život svoje dece, ali eto mi smo imali mnogo sreće", rekla je za jedan domaći medij.

 Izvor: Lepa&Srećna