Da je nekim ljubavima suđeno da se dese, svedoči i priča Mirke Vasiljević i Vujadina Savića. Iako je njihova ljubavna priča počela na 18. rođendanu glumčine drugarice, oni su se sretali mnogo ranije, još dok su bili deca.

"Roditelji su me često kao malu vodili na Zlatibor. Tamo su i Vujadinovi roditelji imali vikendicu. Na toj planini se tada malo gradilo i sva deca su se skupljala na istim mestima, tako da smo se Vujadin, njegov brat Uroš i ja igrali od najranijeg detinjstva. Vujadina sam često sretala u njegovoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" jer sam tu imala časove folklora. Bio je mangup, voleo je da bude u hodnicima, da dobacuje devojkama i da stalno nešto komentariše. Pohađali smo istu srednju školu, pa smo tu i nastavili druženje", priznala je Mirka koja je sa Vujadinom uplovila u emotivnu vezu nakon slučajnog susreta na rođendanu njene drugarice.

 "Otišla sam na 18. rođendan drugarice. Ceo splav je bio pun Zvezdinih navijača i fudbalera, koji su slavili prvo mesto u šampionatu. Pri povratku kući, na izlazu sam videla Vujadina i mahnula mu. U prvom trenutku me nije prepoznao jer smo bili daleko, ali kada sam mu se približila, oduševio se i rekao mi da će me zvati sutradan na kafu. Mislila sam da je to rekao onako usput, ali ispunio je obećanje. Od tog dana počeli smo stalno da se dopisujemo, brzo smo se smuvali i shvatili da smo jedno za drugo", rekla je glumica u razgovoru za "Informer" i dodala da je Vujadinu na samom početku rekla da se ona ne zaljubljuje često, ali kada se to desi, bude za ceo život.

 Iako već 12 godina uživaju u ljubavi koju su krunisali rođenjem troje dece, Andreja, Adrijane i Mihajla, još uvek nisu otišli pred oltar.

"Ja sam glavni krivac što se još nismo venčali. On je vrlo brzo, još na početku našeg zabavljanja, hteo da napravimo veliku svadbu, a ja sam u tom trenutku već bila u drugom stanju. Imala sam mučnine, često sam povraćala i rekla sam mu da mi je na prvom mestu da iznesem trudnoću kako treba i da ne mogu da se opterećujem svadbom. Želela sam da sve to prođe, da liniju dovedem u red, pa onda može svadbeno veselje. Međutim, ubrzo sam ostala drugi put trudna, pa zatim i treći, a Vujadin i ja smo imali sve manje vremena za nas jer smo svu pažnju i energiju usredsredili na decu. Dok smo rekli keks, prošlo je 12 godina!", rekla je Mirka i istakla da Vujadin želi veliku srpsku svadbu, sa svim običajima i muzikom.

  Izvor: Lepa&Srećna