Bilo da ste vegan ili vegeterijanac, ili imate specifične potrebe u ishrani, novi Vemondo klimatski neutralni proizvodi i Free from proizvodi bez laktoze i glutena u Lidlu omogućiće vam da činite dobro sebi, ali i prirodi. Oko 30 novih proizvoda od danas su deo stalne ponude svih 57 Lidl prodavnica, izloženi zajedno sa BIO asortimanom.

Vegan i Free from proizvodi
Promo 

Od toga, čak 11 proizvoda pod oznakom Free from, pogodni su za sve one koji su intolerantni na laktozu, gluten, ili imaju drugu vrstu specifičnih potreba u ishrani. Među ovim proizvodima mogu se pronaći pica, hleb, pivo, brašno, voćni jogurt, testenine i drugo, napravljene bez glutena ili laktoze, a jednako dobrog ukusa.

Vegan i Free from proizvodi
Promo 

Ukoliko ste vegan, ili samo želite da probate ukusnu vegansku hranu, 18 Vemondo proizvoda pomoći će da činite dobro sebi i okolini u kojoj živimo, obzirom je Vemondo linija proizvoda klimatski neutralna. Vemondo linija predstavlja proizvode koji su 100% biljnog porekla, savršenog balansa kvaliteta i ukusa, budući da se među njima nalaze veganske lazanje, napici, ali i čokolade, krofne u Lidl pekari i sladoledi.

Vegan i Free from proizvodi
Promo 

Sa ciljem da kompenzuje emisije CO2 koje su u vezi sa Vemondo proizvodima, Lidl podržava priznate projekte za zaštitu klime koji su sertifikovani u skladu sa međunardonim standardima. Osim novih klimatski neutralnih proizvoda, u asortimanu ovog savremenog diskonta mogu se naći i organski, ali i Fairtrade sertifikovani proizvodi, regionalni i proizvodi sa smanjenim udelom soli i šećera.