Iako ima tek 23 godine, Viktor Živojinović ima status velikog zavodnika. Premda, verovatno poštujući savet majke, retko govori o privatnom životu, informacije o njemu ipak nađu put do medija.

A i njegov Instagram mnogo otkriva - i gde putuje i s kim izlazi. Tako je i on, kao i mnogi pripadnici sprskog džet-seta otišao na Kopaonik da uživa u snežnoj idili, a nije propustio priliku da se pohvali kako brzo vozi svoj skupoceni automobil kroz zavejane ulice.

Vožnja nije izgledala nimalo naivno, pa su mnogi komentarisali da će ga Brena kritkovati zbog neprilagođene brzine. Međutim, oni sa boljim zapaženjem primetili su još jedan zanimljivi detalj.

Sandra Miljaković za koju se mislilo da je Viktorova bivša u isto vreme je na Kopaoniku. Čini se da o raskidu nema ni govora već su Viktor i Sandra odlučili da vezu zaštite od očiju javnosti I tako privatnost sačuvaju samo za sebe.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna