Nedavno je poput bombe odjeknula vest da su Viktor Živojinović i Sandra Miljaković raskinuli. Kao razvod se navodilo to što je Brenin sin, navodno, s drugom devojkom razmenjivao poruke, koje je Sandra pronašla. Oni su nesuglasice demantovali, a Sandra je za i u izjavi za portal L&S i negirala raskid.

"Dovoljno je što sam preko Instagrama demantovala, iako to sada nikoga ne zanima, već samo klik na “pukla tikva”, poručila nam je Sandra tada, ali sada ponovo stiže informacija da je ljubav okončana

 "Ta veza je bila osuđena na propast, Viktor je još nezreo i nije ni planirao da se ženi, a Sandra je to žarko želela. Njoj je bio cilj da uđe u porodicu Živojinović, ali je Viktor imao druge planove. On je još neiživljen, mlad i želi da putuje. Konstantno putuje i zeza se, a ona je mislila da će je veriti. Nedavno je trebalo da proslave godišnjicu, ali se to nije dogodilo. Raskinuli su pre toga", otkriva izvor Alo!. koji tvrdi da osim različitih planova, njihovoj vezi je bila prepreka i činjenica da se Breni uopšte ne dopada buduća snajka.

"Sandra izgleda nije pokazala dovoljno respekta prema Breni, a to nije smelo da joj se dogodi. Osim toga Brena ne voli mnogo provokativne devojke i one koje dosta izlaze, a Sandra je mlada i voli provod. Tako da je jedan od razloga raskida bio i taj što se Viktorovoj majci Sandra nije sviđala",  tvrdi izvor.

Da li je ovo samo još jedno od brojnih nagađanja, koje se o Sandri i Viktoru mesecima pišu, pokazaće vreme.

      Izvor: Lepa&Srećna