Saška Veselinov dospela je u centar medijske pažnje kada je otkriveno da je u vezi s Đorđem Đokovićem. Koliko je njihova ljubav ozbiljna, svedoči i činjenica da su brzo otpočeli zajednički život, a voditeljka je upoznala celu porodicu svog dečka. Iako se spekulisalo da njen odnos s Jelenom nije dobar - kao jedan od razloga navodio se i to što Novakova supruga ne prati Sašku na Instagramu - čini se da je istina drugačija.

"I pre nego sto sam upozala sadašnjeg dečka i njegovu porodicu, u mojoj kući je Novak bio član porodice. Njegova borba na teniskom terenu se nije propuštala. Upornost, volja i želja da postane broj jedan je mnoge od nas inspirisala da istrajemo u onome što radimo, u sportu, školi, u čitavom životu. Novak je bio naš uzor tokom odrastanja", kaže Saška koja se , kako kaže, uvek raduje susretu sa Novakom i Jelenom.

"Upoznala sam celu Đoletovu porodicu. Kod nas dvoje sve ide brzim tokom, pa smo i upoznavanje članova porodice već na samom početku odradili. Novak i Jelena nisu često u Srbiji, ali uspevamo da se uklopimo i družimo. Uvek se radujem susretu sa njima i njihovom decom", rekla je za "BlicSuperTV" Saška koja za roditeljke svog dečka ima samo reči hvale.

"Dijana i Srđan su ozbiljni carevi. Oni baš imaju mladalačku energiju. Sa Dijanom se može pričati o svemu, a sa Srđanom se igra bilijar. Ali da se unapred zna, on pobeđuje", rekla je Saška koja je otkrila i kako se slaže s Novakvom suprugom.

"Jelena i ja smo u dobrim odnosima", dematovala je da između njih dve postoje bilo kakvi problemi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna