Posle agonije proživljene u Australiji, koja se završila deportacijom iz zemlje, Novak Đoković je jedva dočekao da se vrati u Beograd. Već na aerodromu su ga sačekali brojni obožavaoci, a teniser je mir potražio u Crnoj Gori.

Svi su primetili da Novakove Jelene nigde nema. Nije bila uz njega, a nije se oglašavala ni na društvenim mrežama. U danima drame koja se dešavala na najmanjem kontinetnu na svetu, istupila je samo jednom, na Božić, kada je čestitala veliki praznik objavivši zajedničku fotografiju s Novakom i napisala:

 "Srećan Božić svima koji ga danas slave! Mir Božji! Želim da svi budu zdravi, srećni, sigurni i zajedno sa porodicama. Volela bih da je moja porodica danas na okupu, ali uteha mi je da smo barem zdravi. I mi ćemo rasti iz ovog iskustva. Hvala vam, dragi ljudi širom sveta, što koristite svoj glas da pošaljete ljubav i podršku mom suprugu. Duboko udahnem da se smirim i nađem zahvalnost (i razumevanje) za sve što se sada dešava. Jedini zakon koji svi treba da poštujemo bez obzira gde se nalazimo je Ljubav i poštovanje drugih ljudi. Ljubav i praštanje nikada nisu greška, već moćna sila.“

Mnogi su se zabrinuli da li je s poznatim bračnim parom sve u redu, a sada je stigao i odgovor. Novak vreme provodi u Beogradu gde se priprema za prvi turnir ove sezone, u Dubaiju, a slobodne momente koristi i da se prošeta Adom Ciganlijom.

Brojni obožavaoci želeli su da se fotografišu s njim, a jedna objava na društvenim mrežama odala je i da je Jelena najzad stigla u Beograd. Ona je strpljivo pozadini čekala dok se Nole fotografiše s fanovima.

Gde je Jelena Đoković
Printscreen/Instagram/bogdan_obradovic_tennis_coach 

 Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna