Otkako je Ana Bekuta započela emotivnu vezu s Milutinom Mrkonjićem, naslućivalo se u kakvim je odnosima s njegovom zakonitom suprugom Draganom Dašom Mrkonjić. Sve dok nije preminuo krajem novembra, Mrka je vodio računa o Daši, a pevačica je isticala da joj to ni najmanje ne smeta.

"Zaista nemam ništa protiv toga što se viđaju. Ja poštujem njegovu prošlost, kao i on moju. Mi smo stvari od starta postavili na pravo mesto. Ne pada mi na pamet da mu branim da se viđa s njom. Ona je sama i nema nikoga", govorila je ranije Ana Bekuta koja je Dašu ponudila pomoć i kada je Mrkonjić preminuo.

Iako upućeni tvrde da Daša nema ništa protiv Ane, jedna njena odluka ju je jako iznenadila,kaže izbor za "Svet". Naime, pevačica se vraća poslu i nastupaće za Novu godinu, što je bila i Mrkina želja.

"Ana je Daši rekla da uvek može da je pozove ako joj nešto treba i da je tu za nju i ona to jako poštuje. Samo se iznenadila kada je čula da će Bekuta ipak krenuti sa nastupima maltene odmah posle Mrkine smrti. Divi joj se na hrabrosti, kaže: "Ne znam odakle joj snage da peva". U prvi mah se šokirala, prosto nije verovala da je to moguće, ali je shvatila da ona od toga živi", kaže izvor.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna