Nataša Bekvalac i Dača Ikodinović primer su da razvod može da prođe civilizovano i bez teških reči. Iako je njihova ljubav bila ogromna, kraj braka se ipak dogodio. O razlozima razvoda nikada nisu govorili javno, a kada govore jedno o drugom, to čine uz lepe reči i poštovanje.

"Od trenutka našeg razvoda pa do danas, jedina naša zajednička tema i ono što nas spaja jeste naše dete. Na Hanu sam posebno ponosna, na sve ono što jeste i u kakvo žensko specijalno biće se razvija. Verujem da Danilo lepo priča jer na mene gleda kroz ulogu Hanine mame. Od njega uživam poštovanje i to je jedino što mi je potrebno da bih sa svim svojim kapacitetima i ljubavlju odgajala naše dete“, rekla je nedavno za “Story“ a sada ispričala da ga nagovara da, kao i ona, posećuje psihoterapeuta.

"Idem redovno kod psihologa, i moje dete ide. A sad smo se dogovorili da idemo na grupnu terapiju. Nagovaramo Danila, mislim da je na ivici da pristane", rekla je kroz osmeh Nataša u jutarnjem programu na Prvoj a onda spomenula i Danilovu suprugu, odbojkašicu Maju Ognjanović.

"Dača i ja smo u nikad boljim odnosima. Kad se odstrani ono što ne valja, naš muško-ženski odnos jedino nije valjao, sve ostalo valja, onda više nemamo nikakvih problema. On nam je zaista potreban u ovoj fazi i ima predivnu suprugu, koja je puna razmevanja za sve to", bila je iskrena pevačica.

 Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna