Nataša Bekvalac iza sebe ima tri braka, koja su se završila razvodom. Pevačica je prvo bila u braku s vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, zatim bivšim rukometašem Ljubom Jovanovićem i IT stručnjakom Lukom Lazukićem. Dobila je dve ćerke Hanu i Katju, već neko vreme nema emotivnog partnera, a posle svega ne smatra da su bivši supružnici prokockali njeno poverenje.

"To što što su moja očekivanja bila mimo nekih mogućnosti ili moja loša procena, to uopšte nije do njih. Sve je do mene. Mislim da nisam ni ja prokockala njihovo poverenje", rekla je Natašta koja je naučila da je najbolje nemati očekivanja.

"Nemam nikakva očekivanja. Ni od muškaraca, ali ni od nikog drugog. Zvrčka i jeste u tome, kad imaš očekivanja, možeš biti razočaran, a kad ne očekuješ ništa, sve ti dođe kao nagrada, rekla je pevačica za "Kurir" i priznala da joj se ove godine baš niko nije udvarao.

"Da li sam povećala standarde ili kriterijume, ili sam nezainteresovana - ne znam, ali je tako", bila je iskrena Nataša koja često ističe da o bivšima misli samo lepo. Svojevremeno je na pitanje koga bi od bivših muževa blokirala, a sa kim otišla na piće, u svom stilu odgovorila:

"Ne bih nikoga blokirala zato što sam ljude počela da volim i prihvatam onakve kakvi jesu. Otišla bih na piće sa svom trojicom, a udala bih se za svu trojicu. Zato što sam imala dobar brak sa Ljubom dok je bio dobar, iz braka sa Danilom sam dobila Hanu, a iz braka sa Lukom sam dobila Katju. Znači, udala bih se iz različitih razloga za svu trojicu. Ja kažem da sam ja najbolja bivša žena na svetu. Danilo jako poštuje mene i moju ulogu majke. Zna koliko sam posvećena", rekla je Nataša.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

- Nijednog. Da li sam povećala standarde ili kriterijume, ili sam nezainteresovana - ne znam, ali je tako.