Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić nikada ne daju povoda medijima da pišu o problemima u njihovom braku. Manekenka i voditelj intimu brižljivo čuvaju za sebe, a u retkim intimnim momentima koje podele s javnošću odaju utsak savršenog para.

Ipak, voditelj priznaje da i u njihovoj zajednici, kao i svakoj drugoj, nije baš sve tako idealno ali i da je jedan od najizazovnijih perioda bio kada je Danijela bila trudna s njihovim sinom Matijom. Iako je manekenka uspela da sačuva kilažu, Ognjen se od stresa ugojio!

"Najviše sam se ugojio kada sam operisao glasne žice, još 2003. godine. Tada sam bio najgojazniji, došao sam do čak 103 kilograma. Zbog zdravstvenog stanja su mi zabranili da pušim, a ja sam tada bio strastveni pušač. Utehu sam tada tražio u hrani, a pored toga sam pio i kortikosteroide, koji su takođe uticali na moj metabolizam", priseća se Ognjen za "Hit informer" koji dobio insulinsku rezistenciju.

"Nakon te krize posle operacije uspeo sam da skinem kilažu, ali sam se opet vratio na staro kada je moja supruga Danijela bila trudna. Taj period je bio pakao za nas. Ona je bila trudna, kroz sve sam prolazio sa njom, nisam spavao, a imao sami milion obaveza. Kada se porodila, došao je period nespavanja, i tada sam se hranio baš nezdravo. Ma to je bio haos. Tada sam zbog loše ishrane i stresa na poslu i kod kuće dobio insulinsku rezistenciju", bio je iskren voditelj.

Izvor: Lepa&Srećna