Voditelj Ognjen Amidžić i direktorka modne agencije „Models Inc“ i nekadašnja manekenka Danijela Dimitrovska Amidžić važe za jedan od najpoznatijih parova na našoj javnoj sceni. Njihova ljubav traje već deceniju, a sreću im je upotpunilo rođenje sina Matije.

Brak kao i svaki – luda vožnja je u svakom smislu. Ima uspona i padova, ali je bitno da se trudite da dodate gas onda kada treba i zakočite kada vidite da je to dovoljno dobro. Ukupno deset godina smo zajedno i nama zaista ništa ne pada teško. Jedno drugom smo podrška“, rekla je Danijela jednom prilikom.

Ipak, malo je poznato da je pre Danijele Ognjen bio u braku sa Milicom Marković. Venčali su se u junu 2006. godine, a razveli se 4 godine kasnije. O razlozima za svoju odluku javnost su obavestili saopštenjem u kom su objasnili da se ljubav ugasila, ali i da će zauvek ostati u prijateljskim odnosima. Milica nije volela da se javno eksponira ni dok je bila u braku s poznatim voditeljem, a i nakon razvoda svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti.

“Prosto mi nije prijatno kada nas u javnosti slikaju zajedno, jer se trudim da naš privatni život držim u tajnosti. Ognjen je javna ličnost, međutim moj posao je nešto sasvim drugo“, govorila je ranije Milica.

 Izvor: Lepa&Srećna