Raskid Cece Ražnatović i Bogdana Srejovića probudio je interesovanje javnosti za prošli ljubavni život dvoje donedavno zaljubljenih.

Dok je Ceca krila svoje veze posle braka, Bogdan nije morao da bude preterano diskretan jer ga mediji nisu toliko pratili. Ipak, romansa sa Vladanom Radosavljević privukla je ogromnu pažnju, zbog strašnog napada koji je ova lepa dama doživela.

undefined
Instagram / v.anila_r.ed 

Nju je, naime, krajem 2016. godine nepoznata osoba napala kod njene zgrade na Dorćolu i polila kiselinom po licu. Kako je pisao Kurir svojevremeno, nju je Bogdan ostavio ispred zgrade, a dok je on parkirao automobil, manijak je iskoristio priliku i napao je s leđa. Srejović je hitno reagovao i odvezao je u Urgentni centar, ali su posledice bile strašne - opekotine šestog stepena, spaljena kosa, oštećen vid.

Vladana je bila jedna od više nesrećnih žrtava počinioca čiji identitet još nije otkiven. Uspela je da se oporavi i zato sada ima razloga da slavi svakog dana! 

Dve godine nakon incidenta ona se prisetila ovog događaja i objavila na Instagramu kako je izgledala posle napada.

Mesec Decembar (kažu mesec praštanja), tačno 2 god. od napada i polivanja kiselinom (živom sodom) na mene od “nn napadača”. Zahvaljujući istrazi kako je vođena i dalje se “ne zna” ko stoji ili koja stoji iza svega ovog. Imam potrebu da se oslobodim svake fizičke i psihičke boli kao i posledica koje je ovaj događaj ostavio na mene.

Hvala Gospodu Bogu što me je sačuvao među žive i što sam se skoro pa oporavila. Na sebe više ne gledam kao na žrtvu, već na pobednika, koji je uspeo da pobedi jedno ovako ružno iskustvo. Ovom prilikom pokušavam da oprostim i sažalim tog jadnika/jadnicu, kome je ovako nešto moglo da padne na pamet.

Nadam se da ga/ju je usrećila svaka moja opekotina 6-og stepena, izgorena i spaljena kosa, svaka rana, oštećen vid na oku, i svi ti u početku zalogaji hrane na cevčici. Ali sve prođe i isceljuje se i regeneriše, ali zlo u takvim ljudima ostaje, pitam se kakav li je život tako zlobne duše i da li se ovim nahranila?! Moja duša ne zaslužuje da ima gnev i bes zbog ovakvih ljudi, već da bude lepa i radosna kao što je bila i pre ovog događaja i zato ovim sažaljenjem i praštanjem stavljam tačku na ovaj deo svog života. ”Nikad nije bilo lako biti čovek među ljudima”. P.P - napisala je Vladana na svom Instagramu svojevremeno.

Izvor: Lepa&Srećna