Vojvotkinja od Kembridža debitovala je kao novi kraljevski pokrovitelj Ragbi fudbalske unije i Ragbi fudbalske lige i na taj način je preuzela ulogu koju je ranije imao njen zet princ Hari.

Kada se pridružila treningu na Tvickenham stadionu, Kejt je učestvovala u igri ragbija tako što su je saigrači podigli u vazduh da bi primila loptu. 

Kejt nije mogla da se ne nasmeje dok je bila podignuta, pokazujući svoje atletske sposobnosti veštim hvatanjem lopte i dodajući je igraču dole — i bila je pohvaljena uz ovacije i aplauz nakon uspešne igre.

Kejt Midlton
Profimedia 

Kejt je nosila trenerku sa crvenom ružom na pantalonama i sakou, učestvovala je u nizu drugih vežbi i upoznala igrače Engleske iz muške i ženske ekipe dok se pripremaju za prvenstvo šest nacija, kao i trenere i sudije.

Kraljevska porodica je poznata po svom atletizmu, tako Kejt obožava da igra tenis, ali i da se bori protiv supruga princa Vilijama u trkama jahti. Pokazala je svoje ragbi veštine tokom putovanja u Pariz 2017, gde je bacala loptu sa mladim igračima ni manje ni više nego u haljini i štiklama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna