Period puberteta posebno je izazovan za svakog roditelja. Često dolazi do nesuglasica i nerazumevanja jer mama i tata ne mogu da se pomire s činjenicom da im dete odrasta. Sin Tijane Dapčević, kog je dobila tokom braka s Milanom, ima 13 godina, a pevačica priznaje da je mama koja stalno nešto prigovara, iako je Vuk i više nego dobro dete.

"Lepo je vaspitan, nema momente da mi kaže da smaram ili da me izbacuje iz svoje sobe. I beskrajno me zabavlja, ima genijalne izjave",  rekla je Tijana pa otkrila kako je upisana sinu u telefon.

''‘Ženska roditeljska figura‘ mu je bilo do skoro i naravno da sam ga naterala da promeni a sada nisam mama nego Tijana- ispričala je pevačica u emisiji ''Sve u svemu''.

Pevačica voli da je u njenom domu sve pod konac i često prigovara sinu kada ostavi nered. Nihov odnos je iskren, otvoren bez i jedne tajne.

"On sa nama priča o svemu. Kad dođe iz škole sve kaže šta je bilo, koju ocenu je dobio i tako dalje. Na temu seksulanosti priča sa ocem najviše ali nema probelm ni sa mnom da priča o tome", objasnila je pevačica s olakšanjem jer su sina usmerili na dobar put.

"Plašila sam se ranije jer je deci danas sve dostupno. Ali on od mreža ima samo TikTok i tu ne visi po ceo dan, već ide na sport, bavi se školom i drugim stvarima", kaže Tijana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna