Branka Katić je Srbiju napustila 2000. godine zbog ljubavi i svoju oazu izgradila u Londonu. Udala se za producenta i reditelja Džulijana Farina, s kojim je dobila dva sina, Luja i Džoa. Na domaću scenu se vratila prošle godine. Vest da je glumica, koja je svojim talentom i ulogama ispisala neke od najlepših i najautentičnijih stranica naše pozorišne i filmske istorije, postala stalni član "Beogradskog dramskog pozorišta“ obradovala je sve njene obožavaoce. Brankini sinovi i suprug takođe vole da dolaze u našu prestonicu, a glumica je svojevremeno ispričala kako je upoznala čoveka svog života.

"Sreli smo se jednog maja i proveli lepo veče s još nekoliko novih i starih prijatelja. Postojala je neka lakoća druženja od samog početka. Sećam se trenutka u kojem me pogledao s neizmernim razumevanjem kad sam pričala koliko teško proživljavam rat, trnci su me prošli od dubine i topline tog pogleda", rekla je glumica i priznala da recept za srećan brak ne postoji.

"Otkako smo se prvi put poljubili, bilo je sve baš kako volim - snažno i veselo, opušteno a nežno. Kaže moja prijateljica da je brak trenje. Slažem se s njenom teorijom. Samo je važno da do trenja može da dođe. Ne postoji čarobna formula za uspešan brak. Potrebne su abnormalne količine razumevanja, strpljenja i tolerancije. I treba znati kako da daš ljubav, a ne samo da je primaš.

Branka je jednom prilikom ispričala anegdotu o okupljanju cele njene porodice, kojem je po prvi put prisustvovao i Džulijan.

"Džulijan je došao u Beograd kao vegeterijanac, pa je moja majka spremila posne i mrsne sarme. Katićima je to baš bilo čudno, sećam se da su gledali kao da je sa druge planete dok je jeo posnu sarmu",priznala je Branka za "Informer".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna