Ben Aflek i Dženifer Lopez verili su se davne 2002. godine. Bili su nerazdvojni, pa su im mediji ubrzo smislli zajednički nadimak - Benifer. I samo nekoliko dana pre nego što je trebalo da se zakunu na večnu ljubav, odložili su venčanje, a potom i raskinuli. Govorilo se da je do kraha veze navodno došlo zbog njegove raskalašne momačke večeri u striptiz klubu i činjenice da je imao ogromne probleme s kockanjem.

Dženifer je zbog raskida bila potpuno slomljena jer je mislila da je izgubila životnu ljubav. Međutim, Ben nije dozvolio da Dženifer ostane samo lepo sećanje, već je, prema pisanjima stranih portala, inicirao kontakt s njom u februaru ove godine dok je ona radila na snimanju filma "Shotgun Wedding". Varnice su ponovo planule, a par je danas srećniji nego ikada.

Ben je sada prvi put govorio o njihovom pomirenju i istakao da je presrećan što je dobio drugu šansu.

"Život je težak i stalno padamo i nadamo se da ćemo nešto naučiti iz tih padova. Jedina stvar koju morate da uradite jeste da drugu šansu iskoristite, kao i prilike koje vam sazrevanje pruža",  rekao je Aflek u intervjuu za magazin WSJ i dodao da mu je u "novoj-staroj" vezi prelepo.

"Definitivno mogu da kažem da je meni prelepo. To je dobra priča. To je odlična priča! I, znate, možda ću je jednog dana ispričati. Zapisaću sve... i onda ću to zapaliti", bio je iskren Ben.

Profimedia Dženifer Lopez i Ben Aflek u šetnji

 Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna