Kad se Dženifer Lopez pojavila na modnoj reviji brenda "Dolče i Gabana" u Veneciji, kao da su se svi objektivi ovog sveta sjatili baš da uhvate najlepše trenutke.

I, jedan od njih je snimio i ono što bi svakome od nas bio popriličan "blam", a to je da megazvezdi visi etiketa sa cenom na ogrtaču!

Džej Lo je čitava bila u znaku velikog brenda: DG korset optočen draguljima, DG pantalone u cvetnom desenu sa visokim strukom i DG ogrtač u vidu pelerine sa prorezima za ruke. A kad je lepotica raširila ruke da joj pomognu da uđe u gondolu, na svilenoj tirkiznoj postavi zalepršala je izdajnička etiketa.

Bilo je zamišljeno da lepa Latina liči na italijansku princezu, pa joj je punđa bila ukrašena dijademom, a ovaj neumesni detalj je nju, u trenutku, pretvorio u Pepeljugu. Nema sumnje, neko u njenom timu je napravio ozbiljan propust.

Profimedia Modni gaf - etiketa sa cenom na ogrtaču Dženifer Lopez.

Tašna, sandale, nakit - sve je bilo u skladu sa zamišljenim spektaklom.  Ipak, nema dileme, pelerina se vraća dizajnerima kad ponoć prođe, ali je Dženifer uradila sve što je mogla da ovaj modni gaf zakamuflira atraktivnim video klipom.

Biće ovo ipak povod da je fanovi ponovo malo kritikuju, ali ima i onih koji kažu da to nije ništa neobično i da je poznato da modne kuće šalju svoje modele zvezdama samo na pozajmicu.

Izvor: Lepa&Srećna