Glumica Sloboda Mićalović nedavno je najavila da nakon decenije i po igranja planira da napusti mjuzikl "Čikago" a sada je poslednji put izašla na scenu u ulozi čuvene Roksi Hart. Ovo izvođenje joj je teško palo, pa emocije nije mogla da sakrije.

"Cele noći nisam spavala. Uzbuđena sam kao kada smo imali premijeru",  rekla je Sloboda Mićalović pred svoje poslednje izvođenje mjuzikla.

"Došle su neke nove predstave, pun mi je repertoar. ‘Čikago‘ se sada igra vrlo retko, dešavalo se da se izvodi jednom u šest meseci, a to je za glumce i za predstavu pogubno. Želim da odem i da predstavu zapamtim kakva je bila. I lepo je da odeš kada je lepo ‒ iskreno je rekla Sloboda za "Exkluziv“ koja je ovo životno poglavlje zatvorila sa suzama u očima.

Inače, glumica je nedavno istakla da ne razmišlja o preseljenju iz Srbije, iako je do sada imala prilike do se ostvari u nekoliko stranih filmskih ostvarenja.

"Moj život je ovde, moja deca idu u školu, imam obaveze, prioritet mi za sada nije inostranstvo. I ovo do sada što sam imala bilo je božanstveno, ali je baš dugo trajalo i teško mi je da sve to uklopim", rekla je Sloboda koja sa kolegom Vojinom Ćetkovićem ima ćerke Milu i Veru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna