Nataša Ninković je više od dve decenije srećno udata za biznismena Nenada Šarenca s kojim ima dva sina, blizance Luku i Mateju. Oni povremeno na društvenim mrežama podele pokoji dogodovštinu, pa smo saznali da su izgled nasledili od majke. Glumica priznaje da je njoj i suprugu prvenstveno bilo važno da sinovi izrastu u dobre ljude koji poštuju prave vrednosti.

"Što se tiče dece, što ste im usadili do sedme godine, usadili ste. Posle toga oni imaju u odnosu svojih roditelja uzorak i format koji slede. Trudili smo se da budu dobri, ispravni ljudi. Mislim da su osobe koje su naučile da istinska ljubav, posvećenost i strast pokreću stvari. Da laka zarada i brz uspeh ne postoje, da su to samo zvečkice koje zamagljuju pogled", rekla je glumica i skrenula pažnju na izazove vremena u kom živimo.

"Živimo u vremenu instant vrednosti, senzacije, lake zarade, u smislu kladionica, kazina, bit ili već kakvih virtuelnih zarada, što više nego ikad govori koliki je danak neulaganja u obrazovanje, sisteme vrednosti, ne samo kroz školsku ustanovu već kroz razne društvene medije. To je i globalni problem, ne samo naš, ali pošto smo mi mali, inferiorni i neobrazovani, kod nas se najlakše zapate takve stvari. Veliki igrači, mislim na prave, a ne na prividne i šarlatane, gomilaju bogatstvo i znanje i pravi se jaz iliti čitav bezdan između njih i nas malih pijuna", rekla je za "Graciju" glumica.

Glumica je jako vezana za sinove, pa nije skrivala koliko joj je teško pala njihova odluka da se obrazuju u inostranstvu.

"Pripremala sam se dve godine za to kod psihologa, sada mi je lakše jer Matija pravi godinu dana pauze od života u Americi, pa je ponovo s nama kod kuće. Kada je prvi put otišao, nisam mnogo ulazila u njegovu sobu jer mi je bilo teško", istakla je glumica svojevremeno za "Blic" i priznala da mnoge nedoumice rešava uz pomoć psihologa:

"Volim da idem kod psihologa, inače sam od onih majki da čim osetim da nešto možda nije dobro odmah dižem alarm. Da li da idemo zajedno ili pojedinačno, sve odmah stavljam na kant i odmah to raščistim. Nisam ni ja uvek spremna za raščišćavanje, pa sačekam malo, pitam ih jeste li za to ili ne, pa ako nisu, onda odem u njihovo ime i pitam koji bi potez trebalo da napravim. Možda to i nije uvek najbolje rešenje, ali ja to tako volim i smatram da je najbolje da pitam", bila je iskrena Nataša.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna