Serija "Kalkanski krugovi" , koja je počela da se emituje na RTS-u, govori o decenijskom sukobu dve porodice u šumadijskom selu Dol, o njihovim tajnama i ljubavima. Okupila je i vrsnu glumačku ekipu na čelu sa Vojinom Ćetkovićem koji glumački glavnu ulogu Dejana Matića. Pored njega, tu je i Nataša Ninković, kojoj je bila velika čast da deli kadar sa Žarkom Lauševićem.

"To mi je bila želja. Imala sam istinsku tremu pred kadar. Uživala sam kad smo radili. Bila sam puna predloga. Bila sam čak malo histerična, jer to mi je zaista bila čast",  rekla je Nataša u emisiji "Beogradska hronika", koja u seriji tumači lik Vere, samohrane majke.

"Vera je usamljena žena, koja je prerano odustala od sebe, od svojih snova i ambicija i koja nije iskoristila svoje potencijale, ali u njen život ulazi stara ljubav.

natasa ninkovic kalkanski krugovi
ATA Images/Antonio Ahel 

"Serija "Kalkanski krugovi" je porodična drama koja prati sve porodice, njihove sukobe još deceniju unazad. Krije u sebi dosta tajni, dosta ljubavnih priča, sa elementima trilera. Jako je dobro snimljena i izrežirana - dodala je glumica Nataša Ninković u gorepomenutoj emisiji.

Uloge tumače i Nina Janković Dičić, Nela Mihailović, Pavle Mensur, Filip Hajduković, Branka Pujić, Mima Karadžić, Vesna Čipčić, Aleksandar Petković, Nina Nešković, Filip Stankovski, Goran Šušljik, Branko Janković, Branko Perišić, Bojana Stojković, Olga Odanović, Zlatija Ocokoljić Ivanović, Vukašin Jovanović, Lazar Nikolić, Maja Šipovac, Nemanja Oliverić, Miloš Vlalukin, Olivera Bacić, Miloš Timotijević.

 Izvor: Lepa&Srećna