Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SPADAM U LJUDE KOJI UČE NA SVOJIM GREŠKAMA: Anđelka Prpić se ne bi odrekla nijednog životnog iskustva

Glumica sve što joj se dešavalo u prošlosti shvata kao životnu lekciju.

  Izvor: Youtube/Printscreen/K1

 Glumica Anđelka Pripić iza sebe ima lepa ali i bolna iskustva, kao što je razvod nakon devet godina braka. Kao što je do sada više puta isticala, rastanak od bivšeg supruga nije shvatila tragično, a takvog je stava i kada se radi o drugim stvarima koje pripadaju njenoj prošlosti.

 "Definitivni svi imamo nečeg čega se nerado sećamo ili čime ne želimo da se bavimo. Jako je važno da se suočimo sa tim demonima. Ja spadam u onaj tip ljudi koji bi da idu kraćim putem i dođu brže do rešenja ali ne vredi. Kada su ozbiljne stvari u pitanju to vas stalno čeka iza nekog ćoška i kad tada moramo da se suočimo sa time. Opet, hvala bogu nemam u životu iskustava od kojih bih baš volela da pobegnem. Ali smatram da autokrekcija nije loša" kaže glumica i ističe da joj je sin motiv da bude bolja.

Možda će vas zanimati

 "Ranije sam mislila kada vam neko u negativnom kontekstu kaže: baš si se promenila, kao da je to loše. Naprotiv. To može da bude i dobro. Zašto bi svi bili isti kao što smo bili pre godinu, pet, dvadeset... Naravno da nas nove oklonosti, nova saznanja iskustva menjaju i u skladu sa tim smo i drugačije. Sada sam počela to da doživljavam kao kompliment. Spadam u one ljude koji najčešće uče na svojim greškama. Ali učim zbog deteta. Na kraju krajeva saučavanje sa svojim demonima je dobro, da bi sutra najprirodnije mogli da komuniciramo o svojim greškama. Živ čovek greši. Da nije tako bili bi roboti, a upravo ne želimo da dođe to vreme androida ", rekla je za "Blic" glumica koja je nedavno za "Super TV" otkrila da je u teškim životnim momentima potražila pomoć psihoterapeuta.

"Psihoterapeuti vam dođu, barem iz mog iskustva, kao odraz u ogledalu. Zapravo sve do čega vi dođete i šta iznesete je već u vama. Samo to izgovorite naglas i percipirate drugačije. Jako je važno kada neko ide na psihotarapije da je svestan da to želi, da mu treba pomoć bilo kakvog tipa. Razmišljala sam da li ću imati potrebu da se dopadnem doktorki, da je šarmiram, da sve bude u cilju da na kraju ona meni kaže: "Bravo Anđelka, kako ste vi divna osoba". A zapravo kada dođete na tu fotelju, konačno sve nametnuto otpadne, kao da vam neki serum istine ubrizgaju. I cenite te momente", rekla je Anđelka.

Pročitajte i ovo

Izvor: Lepa&Srećna

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije