Nakon što je stavila tačku na brak dug devet godina Anđelka Pripić nije klonula duhom. Okrenula se uspešnoj karijeri,a njen životni pokretač je sin Jakša.

"Postoji neobjašnjiva veza između roditelja i dece, gde nas oni čine i boljima, energičnijima, pametnijima, lepšima. Sve najlepše izvlače. I nerviraju vas, što je prirodno, i tako treba da bude. Ja imam sreću da imam dete koje voli život, raduje mu se, čini mi se u odnosu na mene da je mnogo zreliji, inteligentniji, pamentniji. Nekada, kada on ili njegovi drugari me pitaju nešto, ja sam u fazonu šta da kažem, a opet doziram šta je njihov uzrast spreman da čuje i na koji način", rekla je glumica a onda i naglasila koliko je važno da i ona kao majka ima ispunjen život:

 "A, sada apropo bezuslovne ljubavi, jako je važno kako vam kažu u avionu: maska prvo sebi, pa detetu. Ne možete da pomognete nikom, da uživate u bilo čijem društvu, ako ste vi loše. Ne znači biti dobra majka, a nemati život. Naprotiv, ja imam lep, ispunjen život, imam puno prijatelja, familiju, posao koji volim, ali je važno da se nahranite vi da bi nahranili dete. Njihov čist pogled na svet mnogo pomaže i olakšava. Moj najveći zadetak je da se uspotavi poverenje. Ključ svega u odrastanju deteta", rekla je nedavno za "Blic" Anđelka koja je sinovljev rođendan proslavila sa posebnom radošću. Naime, njih dvoje su na odmoru u Crnoj Gori,a odlučili su se za za intimnu proslavu u prelepom ambijentu.


"Sve na okupu! 8.8. najposebniji datum, dan kad se naizmenično smeje i plače od sreće! I vrlo ponosno primaju čestitke! Što se fotke tiče, ništa ne bih dodala! Sve je na okupu!", napisala je ponosna Anđelka.