Doris Bizetić, ćerku kantautora i šoumena Borisa Bizetića, javnost je upoznala u TV programu “BB šou”. Iako je devedesetih godina bila veoma popularna, sada je retko ima u medijima.  Naime, 2010. godine rodila je ćerku Anabelu, a šest meseci kasnije osetila je slabost.

"Od kako sam se porodila, osećala sam da sam fizički mnogo slabija. Pripisivala sam to porođaju, dok se na leto 2011. godine jednog jutra nisam probudila skoro slepa. Otišla sam odmah kod lekara.Konstatovano je da sam izgubila skoro 80 odsto vida na jednom oku. Tako je počelo", ispričala je jednom prilikom Doris koja je na dijagnozu čekala dve godine.

"Dve godine sam išla na kontrole, preglede... Sumnjalo se na viruse, lajmsku bolest. Ni magnetne rezonance nisu davale dijagnozu. Bilo mi je strašno. Bolesna sam, ali ne znam od čega. Nisam znala šta da mislim. Kada su mi konačno 2013. godine iz kičme izvadili tečnost koja je sa sigurnošću pokazala da je reč o multiploj sklerozi, samo na sekund sam osetila olakšanje. Dobro je, znam šta mi je", ispričala je Doris kojoj je najveća motivacija ćerka. 

"Najponosnija sam na to što još hodam. Ljudi sa ovom bolešću najčešće završe u invalidskim kolicima. Ja još hodam! Imam jake bolove u kičmi, jaka svetlost mi smeta, ne podnosim buku, osetljiva sam na dodire. Ali ćerki ništa ne uskraćujem. Trudim se da jednog dana kada se bude prisećala detinjstva ne mora da kaže kako je mama stalno bila loše. Želim da kaže kako je imala veselo detinjstvo crtajući i igrajući se sa mamom", rekla je ona.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna