Kako život može u trenu da se promeni, osetila je Nika Antolos, nekadašnja članica ženskog benda "Feminem". Da boluje od multiple skleroze saznala je 2018. godine, a o svemu je putem "Instagrama" obavestila svoje prijatelje. Nije bilo lako suočiti se sa saznanjem da boluje od ove teške bolesti koja joj je donela velike probleme.

"U sekundi mi je kroz glavu prošlo milion pitanja. Onda sam rekla Bogu da ću prihvatiti ako On misli da ja to mogu. Tada sam doživela olakšanje i mir koji me je pratio tokom cele terapije. Ako sam pristala ići uz Boga noseći taj krst, znala sam da se nemam čega bojati", rekla je 32-godišnjakinja koja je izgubila volju za životom.

"U jednom trenu rekla sam da mi je dosta i tražila sam od Boga da me uzme. Tada sam samu sebe posramila, odnosno videla koliko mi je vera mala. Niko od nas ne zna kad mu je zadnji dan u životu. Zato je glupost strahovati od bilo kakve dijagnoze jer od toga nećeš moći videti šta se predivno iza toga skriva. O nama zavisi hoćemo li ići putem vere ili ne", rekla je u emisiji "Izdvojeno" Nika koje se danas oseća daleko bolje.

"Toliko sam dobro, Bogu hvala, da se ne mogu poistovetiti s onom Nikom od pre dve godine. Danas mi se to razdoblje čini toliko stranim. U tome vidim Božju milost koju je izlio na mene", zaključila je Nika. 

Izvor: Lepa&Srećna