U domu Duška Tošića i Jelene Karleuše odigrala se drama. Naime, kako pišu domaći mediji, supružnici su se žestoko posvađali tokom porodičnog ručka za Božić, a to je kulminaralo time što je, navodno, Duško ošamario Jelenu.

U Policijskoj stanici PS Savski Venac Dusko Tošić dao je iskaz u svojstvu građanina, kao i tetka Jelene Karleuše. Nakon uzetih izjava i izvršenih procena od strane PS Dušku Tosicu izrečena je Hitna mera zabrane prilaska i komuniciranja sa JK u trajanju od 48 casova, u kom roku će mera biti dostavljena tužilastvu na ocenu da li postoji potreba za produženjem iste, piše Kurir.

Pre nego što se nemili događaj navodno dogodio, Jelena je bila na grobu svoje majke Divne, kao i svaki dan, te se potom vratila kući na porodični ručak sa prijateljima i rodbinom. Tokom Božićnog ručka supružnici su se, navodno, žestoko posvađali što je kulminiralo time što je Jelenu Duško pljunuo u lice i udario pred svima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna