Za fudbalera Duška Tošića 2022. godina nije dobro počela. Na Božić je odjeknula vest da je u porodičnom domu na Senjaku došlo do svađe, te i da je on, navodno, ošamario suprugu Jelenu Karelušu za prazničnom trpezom. Pevačica je apelovala na medije da njenu prodicu ostave na miru, a fudbaler se oglasio nakon što mu je izrečena zabrana prilaska supruzi od 30 dana.

"Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikad se time nisam služio. Zato sam hteo da znate da se u tim naslovima u novinama ja uopšte ne pronalazim. Ljudi koji poznaju mene znaju da sam čovek koji se uvek trudi da bude gospodin ma gde god bio i šta god radio. Zato bih hteo da znate da ću i ovog puta ostati dosledan sebi, ignorisaću izmišljotine i čekati da vetar protiv mene prođe", poručio je Tošić, a kakav je sada njegov odnos sa suprugom nije poznato.

Kako Duško danas proslavlja 37. rođendan mnogi su sa pažnjom iščekivali da vide da li na društvenim mrežama postoji neka naznaka pomirenja sa suprugom, međutim to se nije dogodilo.

Posle preležane korone čini se da su Tošiću najveća podršlka prijatelji koju su rešili da mu današnji dan učine prelepim.

Instagram/Duško Tošić Rođendan Duška Tošića

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna