Žena Marka Bulata se bori sa teškom anemijom, a pevač je stalno uz nju i objavljuje slike sa suprugom u znak podrške.

Ipak, najnovija fotografija je zabrinula mnoge jer nisu ni slutili da je Marija toliko smršala. I sam pogled na njene ruke u zavojima i izmučeno lice budi tugu, ali Marko se trudi da očuva pozitivan duh i podstiče je na optimizam. "Moj borac", napisao je uz najnoviju sliku. Da podsetimo, pre nekoliko nedelja se, takođe, oglasio iz bolnice potresnom porukom.

"Ovo je dan kada sam odlučio da si moja za čitav život, izmučena od bolničke postelje i neuspelih terapija. Moj borac sa masnom kosom i osmehom na licu jer vidiš čoveka koji te voli, a stid ti stavlja ruku na lice jer te nisam zatekao sređenu", napisao je tada Marko.

"Nisam te odabrao zbog čiste kose već zbog čistog srca, ranjene duše koja krvari za svima a tebi nema ko ranu da previje. Tu sam ja da ti mamim osmeh, da te bodrim u planovima, rodila si mi ćerku i sina a u meni imaš druga i brata. Biću ti oslonac na putu života nikad kamen spoticanja, ono što ti kvari frizuru je moj vetar u tvoja nejaka leđa i ne obaziri se ko šta priča i vređa", poručio je pevač.

Lekari, inače, redovno ističu da je brza i precizna dijagnostika od velikog značaja za pravovremeno i efikasno lečenje anemije.

Izvor: Lepa&Srećna