Popularni pevač Marko Bulat sreću je pronašao pored supruge Marije, koja je njegov najveći oslonac nakon velikih gubitaka koje je preživeo - pre dve godine preminuo mu je rođeni brat, a majka samo godinu dana kasnije. 

Kako se Marija već duže vreme bori sa različitim zdravstvenim tegobama - prvo je imala problema sa kičmom, a zatim i tegobe zbog smanjenog dotoka kiseonika u mozak- Marko je posebno zabrinut. Ona ima hroničnu anemiju koja joj znatno utiče na kvalitet života, a pevač joj pruža svesrdnu podršku.

"Moja Marija voli da piše, ona piše u prozi, piše u rimi. I napisao sam taj tekst. Ta fotografija koju sam objavio je u novinama i ona je zapravo pre sedam godina. Tada je bila u dnevnoj bolnici i primala je gvožđe koje joj se primilo tek kada sam ja došao. Njeno zdravstveno stanje usled sedam godina hronične anemije, možete misliti šta sve to proizilazi i šta se javlja, koje sve nuspojave", rekao je Marko i doda:

"Njeno zdravstveno stanje je takvo kakvo jeste i imamo neke borbe i ja sam kao podršku njoj objavio to. Ne može da bude srećan čovek pored bolesne žene. Njena bolest je i moja bolest. Kroz njenu borbu ja pokušavam da učim i vidim šta se to dešava. Pratim promene, pratim faze. Učim se strpljenju, vidim da njeni bolovi prolaze i tu sam, uz nju", rekao je u jutarnjem programu Kurir televizije Bulat.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna