Supruga Marka Bulata boluje već neko vreme od hronične anemije, a pevač je više puta pokazao veliku brigu ali i optimizam da će joj biti bolje.

Marija Bulat redovno prima terapije, pa je i sada u bolnici, a suprug je došao u posetu i, kako se vidi po njegovoj poruci, zatekao ju je - prirodno - nedoteranu i bez frizure. Odlučio je da je razveseli i nasmeje, ali i napisao poruku na Instagramu koja je mnoge raznežila do suza.

"Ovo je dan kada sam odlučio da si moja za čitav život, izmučena od bolničke postelje i neuspelih terapija. Moj borac sa masnom kosom i osmehom na licu jer vidiš čoveka koji te voli, a stid ti stavlja ruku na lice jer te nisam zatekao sređenu", piše Marko.

"Nisam te odabrao zbog čiste kose već zbog čistog srca, ranjene duše koja krvari za svima a tebi nema ko ranu da previje. Tu sam ja da ti mamim osmeh, da te bodrim u planovima, rodila si mi ćerku i sina a u meni imaš druga i brata. Biću ti oslonac na putu života nikad kamen spoticanja, ono što ti kvari frizuru je moj vetar u tvoja nejaka leđa i ne obaziri se ko šta priča i vređa.

Ti si kao solunski borac izranjavan, izdan a opet ponosan, čestit, hrabar ne mogu te dušmanske spletke pokolebati a kamoli sj....ti", napisao je pevač u opisu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna