Već danima naše poznate ličnosti upućuju poruke podrške Novaku Đokoviću, a naročito otkako je juče stigao u Beograd. Teniser je u Melbrunu proveo 11 teških dana, a cela nacija je bila uz njega. Ipak, posle presude o ukidanju vize teniser je morao da napusti kontinent. Novak je napustio Australiju prvim letom za Dubai, a odatle za Beograd. Na beogradskom aerodromu dočekalo ga je nekoliko stotina ljudi sa porukama podrške.

Međutim on nije davao izjave, i to, po rečima njegove majke Dijane, neće činiti sve do završetka Australijan opena. I voditeljka Dea Đurđević mu je pružila podršku i istakla da je ovo, uprkos svemu, njegova pobeda.

"Ja mislim da treba da veličamo Novakovu hrabrost. Prvo njegovu tišinu, jer je sada najhrabrije da ćuti. Vidim da je svuda tema broj jedan. Mislim da se i dalje najviše priča o Novaku, tako da je ovo njegova pobeda",  rekla je Dea za "Premijeru" i otkrila sa kakvom je poukom izašla nakon teške životne borbe:

"Svako jutro kad se probudiš u svom krevetu i ideš u svoj toalet i možeš da zagrliš osobu koju u tom trenutku želiš da zagrliš, ti si pobednik. To sam na teži način shvatila, ali mislim da bi svako to trebalo da shvati", rekla je voditeljka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna