Emina Jahović bila je zaražena korona virusom, kao i njeni najbliži. Pevačica je objavila da su ona i njena porodica sada negativni na kovid 19, ali da se i dalje oporavljaju. Ona je poznata po zdravom stilu života, pa nam je pokazala na koji način sada jača svoj organizam.

Naime, Emina je na svom Instagram profilu objavila da su svi porodično osećaju dobro, ali da je borba bila teška i duga. Kako oporavak još uvek traje, sada je više nego ikada bitno da ojača svoj organizam i povrati imunitet. Zato Emina pije sok od celera i peršuna.

emina jahovic sok celer persun
Instagram / yaemina 

Ovaj sok je pun hranljivih sastojaka i verovatno jedana od najzdravijih tečnosti. Listovi celera bogati su vitaminom A, dok su peteljke izvrstan izvor vitamina B1, B2, B6 i C, puni su kalijuma, folne kiseline, kalcijuma, magnezijuma, fosfora, natrijuma i esencijalnih aminokiselina. Tu su i biljni hormoni i vrlo vredna eterična ulja koja daju celeru specifičan miris. Ova ulja posebno dobro deluju na nervni sistem i umiruju.

Ovaj napitak takođe snižava holesterol, kao i krvni pritisak, eleminiše toksine uz organizma i prirodan je diuretik.

Da podestimo, kako mediji navode, pevačica se zarazila tako što joj je jedan od njenih sinova preneo virus po povratku sa skijanja.

Izvor: Lepa&Srećna