Pevačica narodne muzike Lepa Lukić ndavno je, u emisiji "Sceniranje" na televiziji Kurir, otkrila detalje o rivalstvu nje i pevačice Silvane Armenulić.

Podsetimo da je Silvana nastradala u saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd-Niš sa samo 37 godina. Lepa je u pomenutoj emisiji priznala da joj je Silvana bila najveća rivalka na javnoj sceni, kao i da se nikada nisu svađale.

"To je jedino pravo rivalstvo, kada nema konkurencije nije interesantno. Ja sam počela kasnije, važile smo za rivalke, pa se pisalo šta smo rekle jedna za drugu. Mi se tada pozovemo, pravdamo se, ali stvarno ništa nismo pričale", rekla je Lukićeva.

Lepa je istakla da su obe prihvatile da se takmiče, ali je iznela i jedan detalj koji važi do dana današnjeg.

"Vlada Perović je uzeo plakate od nje, dogovorili smo se da napravi koncerte po stadionima. Mi prihvatimo da se takmičimo. Tu noć je ona izgubila život. Ne vozim kola od 1976. godine, Bog me spasio da ne izazivam sudbinu. Kada naiđe kamion ja se plašim da ne nastradam kao Silvana. Sve obavljam taksijem, kola dođu, sve televizije šalju kola za mene, a to ne dobijaju svi, ja sam zahvalna. Za svoje skitnje plaćam taksi, da odem kod frizera i da sredim nokte."

Izvor: Lepa&Srećna