Pop princeza Britni Spirs nikada javnost nije ostavljala ravnodušnom. Ova tridesetdevetogodišnja pevačica prošla je brojne uspone i padove. 

Nakon što je 2007. godine završila bukvalno na svim svetskim naslovnicama jer je doživela nervni slom pod pritiskom slave, usledio je mučni period razvoda od supruga Kevina Federlajna, a na sve to, doživela je pad s trona najpopularnije pevačice.

Tada 25-godišnjakinja, privremeno je izgubila i starateljstvo nad sinovima Šonom i Džejden Džejmsom. Svi potresi ostavili su traga na pevačicu, koja, iako se od tada pela na lestvici uspeha, nikada nije uspela da se vrati u sam vrh.

Ipak, zadražala je sposobnost da intrigira javnost postupcima, a sada je to učinila jednom objavom na društvenim mrežama. Njene golišave slike s Instagrama izazvale su podeljenu reakciju fanova.

Ona je objavila seriju fotografija u neon zelenom kupaćem kostimu i istakla da ovo do sada nikada nije pokazala.

"Nikad ne pokazujem svoju zadnjicu (ass) na Instagramu“, priznala je Britni i dodala da nikada ne nosi tange. 

"Znam da su fotografije malo mutne, ali moj telefon je kriv", napisala je Britni uz fotografije, a potom objavila i video na kom pleše.

To je kod njenih obožavalaca izazvalo burne, ali oprečne reakcije. Dok se jednima uopšte nije dopalo kako Britni igra, pa su joj poručili da je trebalo da joj prijatelji skrenu pažnju i savetuju je da ovo nikada ne objavi, drugi tvrde da izgleda bolje nego ikada.

Kako se vama dopada pop princeza danas?

 Izvor: Lepa&Srećna