"Nema te granice koja će nas rastaviti, ti ćeš zauvek ostati moja beba", reči su kojima se Šinejd O’Konor oprostila od sina Šejna (17) koji je izvršio samoubistvo pre nekoliko dana.

Kako je pevačica otkrila svojim brojnim obožavaocima, mladić je prethodno već dvaput pokušao da sebi oduzme život, a bavio se i planiranjem svoje sahrane. "Pre mesec dana, Šejn je smešten u bolnicu jer je pronađena njegova poruka o samoubistvu kao i detaljni planovi za sahranu", napisala je Šinejd. "Pa ipak, oni su ga otpustili. Rekli su da nije bilo planova. 

Na primedbu da ih je ipak bilo, odgovorili su kako ljudi planiraju sahrane baš kao što planiraju i venčanja." Drugim rečima, naslućuje se iz njenih reči, hteli su da poruče kako je u pitanju bilo puko maštarenje bez osnova i razloga za brigu. Ipak, očajna majka je završila gorkim zaključkom: "Dobrodošli u Irsku. Ovde su sahrane i venčanja ista stvar."

Šinejd kaže da ne pokušava da ovim skine krivicu za smrt deteta sa sebe, jer je poručila kako oseća da je "izneverila sina". "I ja, i Irska i svi drugi koji će ostati neimenovani u javnosti", napisala je. Ona je istakla kako "nikad neće oprostiti bolnici u Dablinu" iz koje je njen sin nestao a onda i izvršio  samoubistvo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna