Javna je tajna da su Jovana Stojiljković i Goran Bogdan u ljubavnoj vezi od 2017. i poznato je da su se upoznali na snimanju televizijskog serijala “Senke nad Balkanom”.

Od tada su se često pojavljivali zajedno ne želeći da komentarišu privatni život. Spekulisalo se i o raskidu, a priče su utihnule kada su ponovo počeli da se pojavljuju u paru i da rade na hrvatskoj televizijskoj seriji “Područja bez signala”.

„Ovog puta nemamo puno zajedničkih scena, no bilo mi je veliko zadovoljstvo da opet sa njim snimam, jer je stvarno dobar glumac. Znam da sam subjektivna, ali zaista mi je drago kada sa njim mogu da delim kadar. Ugodno mi je jer, osećam njegovo poverenje – rekla je Jovana za hrvatski portal Gloria.

„Svaki put kad sam u nedoumici, ako nisam sigurna da li uloga za mene, volim da se posavetujem sa Goranom. Uvek želim da čujem njegovo mišljenje.“

U medijima su ih dosad više puta razdvajali i opet spajali, pisalo se da su se verili, da je ona trudna... ali ni jedno od njih nikada nije želelo da komentariše te navode.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna