Sonja Mitrović Hani devedesetih godina bila je na vrhuncu popularnosti, a nijedna žurka nije se mogla zamisliti bez njenih hitova: "Otkini baby", "Kocka šećera", "Džip" i mnogih drugih. Bila je u braku s vlasnikom televizije "Pink" Željkom Mitrovićem s kojim ima dvoje dece, sina Aleksandra i ćerku Sandru.

Hani se na vrhuncu karijere povukla i danas retko imamo priliku da je vidimo u javnosti. Međutim, nije propustila priliku da svojoj prijateljici Ani Bekuti pruži podršku kada su njenom partneru Milutinu Mrkonjiću davali četrdesetodnevni pomen.

 Fotografija koja je nastala tom prilikom svedoči da se nije previše promenila i da je ostala verna plavoj boji kose.

Kako danas izgleda prva žena Željka Mitrovića
ATA / Antonio Ahel 

 Željkova i Sonjina ćerka Sandra nedavno je u razgovoru za "Story" ispričala da su njeni roditelji nakon razvoda ostali u prijateljskim odnosima. 

"Dobila nagradu ili ne, mama i tata su uvek ponosni na mene, često crvenim zbog njih. Mami sam uvek najbolja i ne postoji stvar koju za mene ne bi uradila. Uvek mi je bila vetar u leđa. Tata je takođe uvek bio tu, podrška na svoj način, možda veći kritičar. Ume da mi kaže: ‘Ovo si mogla drugačije‘, ali to najčešće uradi kada bude kasno (smeh). Imala sam sreću što su on i mama nakon razvoda ostali dobri prijatelji. Učili su nas da je porodica stub svega, da moramo da se držimo zajedno i volimo. Volimo da smo svi zajedno, s povodom ili bez njega. Brat je nedavno dobio dete, tako da se lagano širimo", rekla je ona.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna