Supruga našeg proslavljenog tenisera Novaka Đokovića danima se nije oglašavala u javnosti iako su to svi od nje očekivali.

Ipak, Badnje veče i Božić su deo tradicije koju Jelena veoma poštuje pa je to bio povod da se preko Instagrama obrati svojim pratiocima i fanovima Novaka Đokovića

- Srećan Božić svima koji ga danas slave! Mir Božiji! Želim da svi budu zdravi, srećni, sigurni i zajedno sa porodicama. Volela bih da je moja porodica danas na okupu, ali uteha mi je da smo barem zdravi. I mi ćemo rasti iz ovog iskustva, napisala je Jelena i nastavila - Hvala vam dragi ljudi širom sveta što koristite svoj glas da pošaljete ljubav i podršku mom suprugu. Duboko udahnem da se smirim i nađem zahvalnost (i razumevanje) za sve što se sada dešava. Jedini zakon koji svi treba da poštujemo bez obzira gde se nalazimo je ljubav i poštovanje drugih ljudi. Ljubav i praštanje nikada nisu greška, već moćna sila.
Objasnila je Jelena kako se oseća uz romantičnu fotografiju sa suprugom koju je okačila.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna