Kada je odlučio da nakon raskida veridbe sa Marinom Gagić sreću potraži u Nemačkoj, Darka Lazića je bezrezevrno podržala majka Branka. Poželela mu je da pronađe novu ljubav, a to se ubrzo i ostvarilo - pevač je uplovio u vezu s koleginicom Barbarom Bobak. Upućeni kažu da je zbog nje zaboravio na sve bivše, ali i na majku.

"Od kada se razišao sa Marinom i preselio u Beč, Darko je više po Nemačkoj i Crnoj Gori nego što dolazi za Srbiju. Njegova majka Branka je mnogo ljuta na njega i stalno ga zove i moli ga da se vrati kući i da dobro razmisli da li stvarno želi da se oženi Barbarom. Žena kuka svaki dan da će Darko sebi uništiti život tom ženidbom, ali on joj se uopšte ne javlja. Od kada se odselio kao da je zaboravio na majku. Niti joj se javlja, niti je posećuje, niti joj pomaže novčano kao pre. Ona se plaši da će opet da se oda porocima, alkoholu i drogi jer je već počeo da luduje", otkriva Brankina komšinica iz Brestača za "Star" i dodaje da se boji da će Darko ponovo ostati bez novca.

Instagram/Barbara Bobak Darko Lazic i Barbara Bobak uživaju u ljubavi

"Majka mu se plaši da će Darko na Barbaru da spiska sav novac koji zaradi pevajući, da neće imati ni prebijene pare. Da će opet kao pre da zapadne u dugove i da neće moći da dođe u Srbiju od kamataša koji će ga čekati na svakom ćošku. Žena se još nije oporavila od smrti muža, a Darko joj opet zadaje velike probleme. Dok je bio sa Marinom ona je porodicu nekako držala na okupu, brinula je o kući i novcu, a sada se sve rasipa. Osim toga, i Marina mu je zapretila da neće moći da viđa sina ako se oženi, ali njega kao da je briga. Ponaša se ko da mu je to prva  to prva ženska pa hoće glavu da izgubi zbog nje", završava izvor iz Brestača.

I dok Darkov ne skriva ljubav sa Barbarom njegova bivša ne krije da je povređena. Emocije često deli na društvenim mrežama, pa je tako i sada podelila jednu poruku, i dobila podršku mnogih.

gagic-marina
Instagram/Marina Gagić 

Izvor: Lepa&Srećna