Otkako je uplovio u emotivnu vezu sa koleginicom Barbarom Bobak, Darko Lazić se mnogima zamerio. Bivšu verenicu Marinu Gagić ne zove čak ni zbog interesa njihovog sina, a ne javlja se ni onima koji su bili uz njega u najtežim životnim trenucima.  Andreana Čekić mu nikada nije okrenula leđa, ali, oni koji su im bliski, tvrde da je i nju izneverio.

"Andrena je bila uz Darka i kada je bilo lepo i kada ga su se svi odrekli, kao brat i sestra su. Zato je mnogo i zabolelo to što je saznala da joj je Darko zario nož u leđa. Nije ni sanjala da je Darko u kontaktu sa njenim bivšim verenikom, i da se na sve to još i viđaju i druže", tvrdi izvor i kaže da se pevačica šokirala kada je shvatila da je Darko u dobrim odnosima sa njenim bivšim verenikom.

"Kada su raskinuli Darko je stao uz Andreaninu stranu i podržao je, nije imao lepe reči za njega, pa se još više šokirala kada je dobila fotografiju sa jedne kućne žurke gde su nasmejani pozirali i grlili se. Darko je na tom okupljanju bio sa Barbarom, a Andreana je iste sekunde kada je dobila tu sliku poslalala poruku kumu. Pitala je da joj objasni što ju je izdao, ali joj on nije odgovorio na poruku. Andreana se rasplakala zbog cele situacije, a naročito jer Lazić nije ni pokušao da joj objasni to. Ona mu neće preći lako preko ovoga, a za sve krivi i njegovu devojku Barbaru, od kada je sa njom Čekićevoj se ne javlja uopšte", rekao je izvor "Stara".

Adreana je ipak oprostila Darku, a da su nesuglasice rešene svedoči i Darkov komentar koji je objavio uz njihovu zajedničku fotografiju.

 "Moj kum moja krv", napisao je kratko pevač.

  Izvor: Lepa&Srećna